Ombytning & returnering


Vi ønsker at du skal være fuldt ud tilfreds med din Majlunds ordre. Derfor tilbyder vi en nem bytte- og returneringsservice.

Så snart vi har modtaget og behandlet din returnering, udsteder vi din berettigede refundering (eksklusiv de originale leveringsomkostninger). Vi stiler efter at udstede din refundering indenfor 3 dage fra modtagelse af din returpakke, samt at sende dig en email for at orientere dig om, at vi har modtaget og behandlet den. Efter du har modtaget denne email, må du forvente, at der kan gå 5-10 dage før beløbet bliver krediteret din konto. Den tid, denne proces tager, afhænger af hvilken bank eller kortudsteder du har. Desværre er denne forsinkelse uden for vores kontrol. Du kan forvente en refundering via samme betalingsform som blev brugt ved købet. I tilfælde af, at vi ikke er i stand til at lave en refundering direkte til dit kreditkort, vil vi kontakte dig for at arrangere en alternativ måde at refundere dig på.

Hvis du har spørgsmål vedrørende returnering er du velkommen til at kontakte os på hello@majlunds.dk eller telefonnummer 24695698.

Returadresse:
Majlunds IVS
Fredensborgvej 32
DK-3080
Denmark