Om os


Velkommen hos Majlunds!

Her sælger vi strikkeopskrifter og strikkekits til familiens mindste.

De fleste modeller er eget design, og du kan købe strikkeopskrift både med og uden garn.

Passionen er min drivkraft! Jeg brænder for det jeg laver, og kreativiteten er altid med mig, hvor jeg går og står. Jeg tror på, ”hvor der er en vilje, er der en vej” og ”øvelse gør mester”. Jeg har strikket mange, mange tusinde masker,  inden jeg er kommet til, hvor jeg er i dag.

Strikmodellerne har et klassisk design med fokus på de fine detaljer i kanter, udtagninger og afslutninger. Modellerne er alle designet med udgangspunkt i kvalitetsgarner fra Isager og Design Club. Disse garner giver på forskellig vis dit strik udtryk og struktur. Strikker du f.eks. den samme model i forskellige garner, vil du opleve, at det færdige arbejde får et helt andet udtryk. Mine designs er udviklet, så de kan bruges af barnet længe. De fleste af modellerne er eksempelvis strikket oppefra og ned og kan dermed nemt forlænges i ærmer og længde i takt med, at barnet vokser. Ligeledes har jeg altid for øje, at tøjet skal være praktisk, og at barnet skal kunne bevæge sig i det og føle sig godt tilpas. Derfor er garnerne, som jeg anvender til babystrik, absolut kradsefri og kan bruges til selv de mest uldsarte.

Opskrifter er enkle og nemme at gå til, selv for nybegyndere indenfor strik. Har du alligevel ikke selv mod på at gå i gang, så er et strikkekit måske den helt perfekte gave til mor, mormor eller svigermor. Strikkekittet leveres flot indpakket og indeholder alt, hvad der skal bruges for at kunne strikke den valgte model.

Det er hyggeligt at strikke, og det er hyggeligt at strikke sammen! Ét er sikkert - håndstrik er moderne. At strikke er afstressende og kan opleves helt meditativt, og så er det en helt fantastisk følelse at kunne skabe noget selv, der er helt unikt og i lige den kvalitet, man kan lide. Derfor ser vi også strikkeklubber og -caféer blomstre op rigtig mange steder.

Hvis du har spørgsmål til opskrifterne, garnet eller modellerne, er du velkommen til at ringe eller skrive - du kan også komme forbi " Garnvärk" Jernbanegade16, 3480 Fredensborg, hvor alle modellerne er udstillet, og du har mulighed for at købe garn og strikkekits. Her er der altid mulighed for en strikkesnak over en kop kaffe.

Åbningstider:

tirsdag til fredag fra kl.10 til 17.30

onsdag holder vi desuden strikkecafé til kl. 21.30

lørdag fra kl.10 til 14

Brug et par minutter og klik dig lidt frem her på shoppen. Der lægges hele tiden nye ting op, så kik løbende forbi eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Rigtig god strikkelyst!

Birgitte Majlund 

 

Kontakt:

Birgitte Majlund

tlf: 24695698

Email: hello@majlunds.dk